• تاریخ انتشار : 1393/11/05 - 16:30
  • بازدید : 1538
  • تعداد بازدید : 59
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تقدیر از دکتر مرتاض استادیار ایمونولوژی دانشگاه در جشنواره رازی

در بیستمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از دکتر اسماعیل مرتاض استادیار ایمونولوژی دانشگاه بعنوان محقق رتبه سوم علوم پایه تقدیر بعمل آمد.

بیستمین جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی با حضور دکتر محمد نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری و دکتر هاشمی وزیر بهداشت برگزار شد.

در این جشنواره که دکتر ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر پیوندی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ، رئیس انستیتو پاستور و جمعی از مسوولان نظام سلامت و محققان ، اساتید و پژوهشگران و محققان داخلی و ایرانی مقیم خارج از کشور  نیز حضور داشتند، از 13 محقق، یک پژوهشگر برتر، شش محقق جوان، چهار محقق دانشجو، سه دانشگاه علوم پزشکی، شش مرکز تحقیقاتی، سه کمیته تحقیقات دانشجویی، چهار مجله علمی پژوهشی علوم پزشکی و یک موسسه غیردولتی حامی پژوهش تجلیل بعمل آمد که سه تن از پژوهشگران تلاشگر دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ؛ دکتر سید اسماعیل مرتاض ، دکتر گلاله اصغری و کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه (دکتر سید امیر محمد مرتضویان سرپرست کمیته) جزو برگزیدگان بودند.

تقدیر از دکتر اسماعیل مرتاض استادیار ایمونولوژی دانشگاه به عنوان محقق رتبه سوم علوم پایه در جشنواره رازی

در بیستمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از دکتر اسماعیل مرتاض استادیار ایمونولوژی دانشگاه بعنوان محقق رتبه سوم علوم پایه تقدیر بعمل آمد.

دکتر مرتاض استادیار برگزیده دانشگاه در حاشیه برگزاری این جشنواره در گفتگویی گفت: من  فارغ التحصیل دکترای تخصص ایمونولوژی از کشور هلند هستم. مدت   15 سال دوره های ایمونولوژی بالینی و ایمونولوژی پایه  پزشکی را در کشور هلند گذراندم  و حدود هشت  سال در هلند  و دیگر کشورهای اروپایی بعنوان post Doc. مشغول بودم و دوسال پیش به کشور عزیزم ایران برگشته ام تا به خدمت رسانی به هموطنانم مشغول شوم.

این پژوهشگر برگزیده  که هم اکنون در بیمارستان مسیح دانشوری و گروه ایمونولوژی دانشکده پزشکی مشغول به فعالیت است در خصوص طرح ارایه شده به این جشنواره اظهار داشت:  مقاله ای که امروز در این جشنواره پذیرش شد،  مطالعه ای است که من پس از این که به ایران بازگشتم روی بیماران ریوی انجام دادم  به ویژه بیماریهای مزمن انسدادی ریه  که این مقاله پذیرفته شده برگرفته از همان تحقیقات می باشد.

برگزیده جشنواره رازی خاطرنشان کرد:  آنچه در این جشنواره بیشتر مورد توجه قرار گرفت مدلی بود که در آن توانستیم با همکاری دانشگاه «اوترخت» هلند و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کار مشترکی را به انجام برسانیم  و مدل اینویزما را ساختیم و خواستیم بیماری انسداد ریوی را در مدل موشی ایجاد کنیم که حاصل آن چاپ 17 مقاله در کشورهای خارجی بود که منجر به ثبت ایندکس بالا شد.

دکتر مرتاض در خاتمه  سخنان خود ضمن تقدیر از مسوولان دانشگاه و  حوزه معاونت تحقیقات و فناوری اظهار داشت: با توجه به مدیریت خوبی که در حوزه پژوهشی دانشگاه انتخاب شده است من آینده خوبی را برای  دانشگاه پیش بینی می کنم و امیدوارم نیروهای جوان ما با توجه به امکاناتی که دانشگاه در اختیار آنها قرار می دهد بتوانند حداکثر استفاده را  برده و ما نیز همیشه در خدمت آنها خواهیم بود.

  • گروه خبری : داخلی گروه,آرشیو
  • کد خبر : 16799
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست