• تاریخ انتشار : 1393/07/27 - 22:13
  • بازدید : 657
  • تعداد بازدید : 86
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

نشست صمیمانه دکتر پیوندی رئیس دانشگاه با اعضای هیات علمی گروه ایمونولوژی

دکترپیوندی رییس دانشگاه در نشستی با اعضای گروه ایمونولوژی دانشگاه در دانشکده پزشکی دیدار و گفتگو کرد.

دکترپیوندی رییس دانشگاه در نشستی با اعضای گروه ایمونولوژی دانشگاه در دانشکده پزشکی دیدار و گفتگو کرد.

در این نشست که  دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ،  دکتر جرجانی رئیس دانشکده پزشکی ، دکتر امانی مدیر گروه ایمونولوژی و  سایر اعضای این گروه نیز حضور داشتند ، دکتر پیوندی رئیس دانشگاه، گروه ایمونولوژی را گروهی با سابقه و قدرتمند با اعضای هیات علمی توانمند عنوان کرد.

وی اظهار داشت: گروه های علوم پایه نسبت به علوم بالینی فرصت بیشتری دارند تا با انجام کارهای تحقیقاتی و مقالات و پایان نامه ها، ارتباط علوم پایه و بالینی را گسترده تر سازند. رشته ایمونولوژی به سبب ماهیت و طبع و نفوذ خود  در پزشکی جای پیشرفت بسیاری دارد و قابلیت و ظرفیت زیادی برای انجام کارهای تحقیقاتی در آن وجود دارد.  

دکتر پیوندی در ادامه خاطرنشان کرد: کاربردی کردن طرح ها و ایده ها، تولید ایده های تازه و به دنبال آن تولید ثروت از گسترش ارتباطات پایه و بالینی به وجود خواهد آمد که باید مورد توجه قرار گیرد.

دکتر پیوندی ارتباط مستقیم با صنعت به معنی عام کلمه را نیز از ضروریات برشمرد و بیان داشت: کسانی در خارج از دانشگاه هستند که توانمندی های درونی دانشگاه و اعضای گروه ها را می بینند و تمایل دارند که از این توانمندی ها استفاده کنند.

وی افزود: همچنین اساس کار طرح تحول سلامت ، کار با کمیت خوب و با کیفیت عالی است و ما بعنوان متولیان انجام این طرح به خصوص در خدمتگزاری به اقشار متوسط و ضعیف جامعه با توجه به تمام کمبودها و بودجه دولتی باید نهایت تلاش خود را انجام دهیم.

رئیس دانشگاه با تاکید مجدد بر تاسیس آزمایشگاه سنترال در دانشکده پزشکی و استفاده از تجهیزات و دستگاه های موجود در آن توسط تمامی گروه ها گفت : تاسیس و راه اندازی رشته های جدید در مقاطع مختلف و به خصوص تاسیس رشته های بین رشته ای با توجه به پتانسیل و ظرفیت دانشگاه، ارتباط با کشورهای منطقه ای و ارتباطات بین المللی و تحصیل دانشجویان خارج از کشور در دانشگاه و نیز ارتباط با مراکز تحقیقاتی در سطح بین الملل از برنامه های مسوولان دانشگاه برای ارتقای علمی کشور می باشد.

دکتر پیوندی در انتها خاطرنشان کرد گروه های علوم پایه باید برنامه استرانژیک چهارساله یا هشت ساله خود را تدوین کنند و تمامی طرح ها و ایده های خود را واقع بینانه در آن بگنجانند و در انتها ارزیابی کنند که تا چه اندازه توانسته اند به آنچه می خواستند برسند و همین برنامه به انسجام بیشتر گروه و اعضای آن کمک خواهد کرد.

گفتنی است در ابتدای این نشست دکتر جرجانی رئیس دانشکده پزشکی ضمن بیان سخنانی درخصوص فعالیت های آموزشی و پژوهشی، وضعیت گروه و اعضای هیات علمی و آمار طرح های تحقیقاتی و پایان نامه ها، مقالات فارسی و انگلیسی توضیحاتی ارائه کرد.

رئیس دانشکده پزشکی در ادامه سخنان خود پیشنهاد کرد در کوریکولوم آموزشی رشته های بالینی به تناسب ساعت و بخش و واحد ، واحدهایی از گروه های علوم پایه تعریف شود تا باعث آشنایی بیشتر با علم روز و ارتباط بیشتر علوم پایه و بالینی شود.

دکتر جرجانی در بخش دیگری از سخنان خود پیشنهاد کرد در اداره آزمایشگاههای دانشگاه از متخصصان ایمونولوژی استفاده شود زیرا ضمن این که آموزش علوم پایه را کاربردی تر می کند،،  نیاز تخصصی آزمایشگاه را نیز برطرف می کند.

در ادامه نشست دکتر امانی مدیر گروه ایمونولوژی ضمن معرفی اعضای هیات علمی و غیرهیات علمی گروه و تاریخچه گروه ایمونولوژی به ارایه گزارشی درخصوص وضعیت گروه ، آزمایشگاه های تحقیقاتی و آموزشی، ارائه خدمات آموزشی در مقاطع مختلف تحصیلی، تعداد فارغ التحصیلان و افراد درحال تحصیل و ارتباطات با گروه ها و دانشکده های دیگر پرداخت.

خرید دستگاه فلوسایتومتری و تجهیز آزمایشگاه های تحقیقاتی تخصصی و توجه به امور رفاهی اعضای هیات علمی گروه های علوم پایه از درخواست های این گروه آموزشی  از ریاست دانشگاه بود.

در ادامه نشست دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه نیز درخصوص هزینه های مطرح شده در پایان نامه ها در گروه های علوم پایه توضیحاتی ارائه داد و اظهار داشت: پایان نامه های علوم پایه به دلیل هزینه زیاد باید به سمت گراندها برود.

وی افزود: طرح تمام وقتی اعضای هیات علمی موضوعی است که در بودجه امسال مورد حمایت قرار گرفته ،  راه اندازی رشته های فلوشیپ و ارائه برنامه های قابل توجیه قبل از راه اندازی و ارائه آن به دانشگاه نیز موضوع دیگری است که از جانب مسوولان دانشگاه مورد استقبال قرار خواهد گرفت.

دکتر زرقی معاون پژوهشی دانشگاه نیز در ادامه این نشست  بیان داشت: سرانه پژوهشی در سال 91 حدود 1.8 و در سال 92 به حدود 2.3 و در سال 93 پیش بینی می شود که به 2.56 ارتقا یابد. این اعداد، آمار خوبی را نشان می دهد.

وی ضمن مهم برشمردن گراندهای خارجی و لوزوم توجه گروه ها به این گراندها خاطرنشان کرد: توجه به گراندهای خارج از دانشگاه مخصوصا در رشته ایمونولوژی و ارتباط با صندوق حمایت از پژوهشگران از منابعی است که باید به آن اهمیت داده شود و درکنار منابع داخلی از آنها نیز استفاده شود.

دکتر زرقی همچنین حمایت دانشگاه و معاونت پژوهشی دانشگاه را از تشکیل کارگاه های تخصصی توسط گروه ها اعلام کرد.

در انتهای نشست رئیس دانشگاه و معاونان وی به همراه رئیس دانشکده پزشکی از بخش های مختلف گروه و نیز آزمایشگاه تخصصی ایمونولوژی بازدید بعمل آوردند.

  • گروه خبری : داخلی گروه,آرشیو
  • کد خبر : 16943
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست